Hair Jewels

Hairextensions zetten

Hairextensions laten zetten bij ons.

Bij Hairextensionspecialist Hair Jewels werken we alleen met de beste kwaliteit haar. Dit haar heeft een lange levensduur (9 tot 12 maanden). Wanneer je hairextensions laat zetten, is het belangrijk dit te laten doen door iemand die er verstand van heeft en je bovendien alles kan vertellen over de verzorging van de extensions.
Gemiddeld duurt het plaatsen van hairextensions 2,5 uur (afhankelijk van het aantal extensions). Na het plaatsen knippen of snijden we het kapsel in model. In de maanden daarna is het belangrijk om regelmatig te controleren of de extensions niet aan elkaar zitten. Is dit wel het geval? Probeer ze dan voorzichtig van elkaar los te halen. Bovendien is het van groot belang dat de extensions dagelijks goed worden doorgekamd van aanzet tot punt.

Hairextensions omhoog plaatsen

Bij Hairextensionspecialist adviseren we je extensions nooit langer dan 3 maanden in te houden. De draagkracht van het haar waar de extension aan bevestigd is, wordt namelijk kleiner. Om het haar niet te beschadigen, is het belangrijk dat de extension op tijd omhoog geplaatst wordt. Hoe vaak we dezelfde extension omhoog kunnen plaatsen, is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de verzorging en het seizoen. Zo heeft je haar in de zomer meer te verduren onder invloed van zon en zwemwater.

Nano ringen voor optimaal behoud van je haar

Hairextensionspecialist maakt gebruik van nano ringen. Deze methode is de veiligste manier om extensions te plaatsen, omdat deze extensions je eigen haar niet aantasten.

Maak een afspraak om hairextensions te laten zetten

Wil je meer weten over het laten zetten van hairextensions door Hairextensionspecialist? Neem dan contact met ons op, boek via de onderstaande button of breng een bezoek aan de salon. Het is niet nodig om voor het zetten van de extensions bij ons langs te komen om de kleur te bepalen. Uiteraard kun je je wel alvast online oriënteren.