Z
Alleen 100% echt haar
Gecertificeerd en jarenlange ervaring
Comfortabel, makkelijk, en zonder schade

Hairextensions kopen bij de hairextensionspecialist Hair Jewels

Als het gaat om hairextensions maken we onderscheid in twee soorten haar: Remy hair en Virgin hair. Remy hair is haar dat is bewerkt door de donor, bijvoorbeeld door het te kleuren, en kan van verschillende donoren afkomstig zijn. Virgin hair komt van één donor en is door deze persoon niet bewerkt. Dit maakt Virgin hair kwalitatief beter en bovendien gaat het langer mee. Remy hair gaat gewoonlijk 3 tot 4 maanden mee. Bij Virgin hair is dit 6 tot 12 maanden. Bij Hairextensionspecialist werken we dan ook alleen met Virgin hair om je extensions van een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden.

Hairextensions online verkrijgbaar in 18 kleuren

Je kunt de hairextensions van HairDee bestellen in onze webshop. De extensions zijn verkrijgbaar in 18 kleuren, voor zowel particulieren als bedrijven. Na aankoop kun je de extensions zelf (laten) zetten of een afspraak maken om ze door Hairextensionspecialist te laten plaatsen. Je ontvangt zes maanden garantie op de gekochte extensions.
Onze extensions van Virgin hair worden vervaardigd in de tempels in India, waar het afstaan van haar wordt gezien als een teken van reinheid. Alleen het beste haar wordt vervolgens gebruikt voor de extensions voor een optimale kwaliteit.

Meer weten over de hairextensions?

Bezoek de webshop voor ons complete aanbod hairextensions. Heb je vragen over een van de kleuren of wil je langskomen in de salon om de extensions te bekijken? Neem dan contact met ons op.

Onze extensions

De waardering van www.hairjewels.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.